Шестима играчи от топ 10, сред които шампионът от финалите

...
Шестима играчи от топ 10, сред които шампионът от финалите
Коментари Харесай

Григор Димитров ще е част от най-силния турнир в 128-годишната история на "Куинс"

Шестима играчи от топ 10, измежду които първенецът от финалите на АТП Григор Димитров, ще се включват в шампионата на тревни кортове в лондонския клуб " Куинс ".

Надпреварата от категория " АТП 500 ", която подгрява най-старото и влиятелно съревнование в тениса - " Уимбълдън ", ще бъде с най-силния състав в 128-годишната си история.

Димитров е първенец в " Куинс " от 2014 година, когато завоюва героичен край с Фелисиано Лопес, а след това стигна до полуфиналите на " Уимбълдън ". Тазгодишният шампионат ще събере всеки от носителите на трофея през последните 10 години.

Световният №1 Рафаел Надал, който завоюва в " Куинс " през 2008 година, е отпред в листата със поръчките. Димитров е втори, следван от първенеца от 2012 година и финалист от 2013 и 2017 година Марин Чилич.

Носителят на рекордните пет трофеи в " Куинс " Анди Мъри също ще се включи в конкуренцията. Лопес, който предходната година победи в лондонския клуб след няколко избавени мачбола против Чилич, се завръща, с цел да пази купата си.

Заявки за присъединяване са подали още първенецът в " Куинс " от 2010 година Сам Куери, Хуан Мартин дел Потро, Кевин Андерсън, Давид Гофен, Стан Вавринка, Томаш Бердих, Милош Раонич, Ник Кириос, Джак Сок, Жо-Вилфред Цонга, Жил Мюлер, Фернандо Вердаско, Денис Шаповалов и други

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (891)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР