Шестима души са били задържани в рамките на полицейска операция

...
Шестима души са били задържани в рамките на полицейска операция
Коментари Харесай

В Габрово напълниха ареста с дилъри и дрогирани шофьори за 4 дни

Шестима души са били арестувани в границите на полицейска интервенция по линия „ Наркотици “ , извършена в Габрово в интервала 10-13 март.

32-годишен габровец е бил задържан в петък вечерта, откакто е бил спрян за инспекция с „ БМВ 316 “ на бул. „ Могильов “ в града. Той е тестван за приложимост на опиати, като дрегерът е отчел позитивен резултат за амфетамин и метамфетамин . Мъжът е отказал кръвна проба и е бил арестуван.

На идващия ден служителите на реда ревизирали 26-годишен престъпно проявен мъж в региона на ул. „ Пенчо Постомпиров “. У него са открити метамфетамин и марихуана . Допълнително е открито, че на същата дата е направил кражба на три електронни везни от търговски обект.

В нощта на събота против неделя ул. „ Райчо Каролев “ е спрян за инспекция автомобил „ БМВ 318 “, ръководен от 38-годишен габровец . При осъществената инспекция за приложимост на опиати, техническото средство е отчело позитивен резултат за амфетамин и метамфетамин. Водачът е отказал кръвна проба. Полицаите разкрили в него и свивка метамфетамин .

В неделя на ул. “Николаевска “ в Габрово автопатрулен екип е спрял за инспекция 35-годишен престъпно проявен локален гражданин. Установен е, че мъжът държи в себе си марихуана .

Вчера на ул. “Орловска “ е спрян за инспекция “Сеат Леон “, ръководен от 20-годишен габровец. По надлежния ред е открито, че лидерът ръководи автомобила след приложимост на марихуана . Младежът е отказал кръвна проба.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР