Шест тона дарение от Франция ще бъде разпределено в Карлово

...
Шест тона дарение от Франция ще бъде разпределено в Карлово
Коментари Харесай

Младежи разпределят шест тона дарение за детските градини...

Шест тона подаяние от Франция ще бъде разпределено в Карлово на детските градини и обществените домове в общината. Всички детски градини ще получат преносими компютри, за детските и обществените заведения ще бъдат разпределени още всички нужни материали за заниманията на децата, които са също от дарението. Това съобщи изпълнителният шеф на Младежкия информативен център и на Сдружение Младежки и цивилен начинания в Розовата котловина в Карлово Цветина Захарлиева. На среща с кмета на общината тя показа активността на организациите. Там бяха и младежи, завърнали се от интернационалните обмени. Димитър Захарлиев, Емилиан Праматаров и Стилиана Тончева бяха в Швеция, Ева Караиванова в Полша, Виктория Трифонова се завръна от Русия.

Кметът Емил Кабаиванов поздрави участниците в срещата. Стоя до младежите, до техните планове и хрумвания и постоянно ще оказвам помощ, съобщи кметът. Младежките начинания би трябвало да имат приоритет. С тях човек израства, придобива опит, а знанията и опитът са полезност, изключително в случай че ги има младеж, сподели Кабаиванов.

Цветина Захарлиева показа плана „ Онлайн обучителни благоприятни условия за младежи “, по който се възнамерява създаване на онлайн обучителна платформа за шерване на потребна информация за младежи. По плана предстоят уебинари за младежи и учители, които да бъдат осведомени за потребни цифрови принадлежности за тяхната работа или образование. Цветина Захаралиева подари на Кабаиванов наследник чадър – сувенир от плана, с благопожелание той да продължи да поддържа младежките начинания.

Сдружението Младежки и цивилен начинания в Розовата котловина и Младежкия информативен център са самобитен рекордьор по юношески планове и брой на участниците в тях, съобщи Цветина Захарлиева. Двете организации бяха основани през 2007 и 2008 година и до момента са имат зад тила си 175 интернационалните обучителни плана. В тях са взели участие над 700 младежи от района, напомни Захаралиева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР