„Шест метра водосточна тръба струва 1 млн. лева за данъкоплатците

...
„Шест метра водосточна тръба струва 1 млн. лева за данъкоплатците
Коментари Харесай

”Челен удар” между премиера Петков и министъра в оставка Караджов

„ Шест метра водосточна тръба коства 1 млн. лв. за данъкоплатците на Република България. Три стълба костват 2 млн. лв.. С този вид образци се събират в 2,5 милиарда лева противозаконни градежи “, сподели Петков и добави, че точно тези пари е трябвало да бъдат платени през нарастването на бюджета, който е пожелан от Министерство на регионалното развитие, сподели още министър председателят.

" Днес научих, че работната група, която е основана с моя заповед и трябваше да се произнесе какви суми да се платят за ремонта на пътища по остарели контракти, е излязла със абсурден отчет за 2,4 милиарда лв., които ние, видиш ли, сме били упорствали да се платят незабавно. А " Продължаваме лъжата " го били спрели това. Изненадан съм ", добави Гроздан Караджов.

" Разбирайки за тази конференция, министър председателят и Асен Василев под паника изпратихa SMS-и на членовете на групата да вървят да го подписват сред 14.30 и 15 часа. Лъжа е това, което " Продължаваме лъжата " и Петков твърди, че съм желал да се заплаща по тези контракти. В плана на решение на Народното събрание, който аз изпратих на Лена Бориславова и тя персонално поправя на преносимия компютър си в кабинета на премиера, персонално аз бях предложил и първите 600 милиона, които към този момент платихме също да минат през надзор. Да влязат в районна комисия, в зала и чак тогава да ги платим ", добави министърът в оставка.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР