Шенген и значението за България, за Европа и позициите на

...
Шенген и значението за България, за Европа и позициите на
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев: Шенген е от огромно значение за България, за Европа и за позициите на ЕНП

" Шенген и смисъла за България, за Европа и позициите на ЕНП. Хубав семинар, правилни седесари. Благодарим на евродепутата Сашо Йорданов! Не мина и без спор за МИ 2023 година и формата ЕНП на българска почва! "

Това сподели за ДНЕС+ заместник-председателят на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев. Поводът бе семинар на тематика " Присъединяване на България към шенгенското пространство. Реформи и господство на закона ", проведен от евродепутата Александър Йорданов през уикенда в София.

На събитието лекция по европейските въпроси изнесе и евродепутатът от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов, който уточни най-ярко открояващите се проблеми пред България и мястото ѝ в Шенген и Еврозоната. Лектор на семинара бе и ръководителят на Съюз на демократичните сили проф. Румен Христов.

Форматът ЕНП и явяването на Местни избори 2023 бе също една от тематиките, която бе наранена по време на форума, както и последвали диспути по изборния развой и готовността на партията и структурите ѝ.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР