Схема за фалшиви болнични беше разкрита в Северозападна България. Лекарска

...
Схема за фалшиви болнични беше разкрита в Северозападна България. Лекарска
Коментари Харесай

Хитра схема с фалшиви болнични в Северозапада

Схема за подправени болнични беше разкрита в Северозападна България. Лекарска консултативна комисия в Бяла Слатина е издала болничен лист на млада жена, която е отпътувала на работа в Испания, оповестява Българска национална телевизия.

Схемата стартира да се разплита след сигнал по телефона в Нацoиналния застрахователен институт. В него се твърди, че лекари издали болничен на жена, до момента в който е на работа в чужбина. Полицията открила, че дамата напуща България три дни откакто е изписана от белослатинската болница с болничен за към 30 дни и рекомендация да се лекува вкъщи. Докато е в чужбина дамата се снабдява с втори болничен лист. Този път от лекарска комисия към медицински център в белослатиската болница. В нея взе участие и неврологът Марин Каменов.

Обаждат ми се по телефона,че е зле. На другия ден би трябвало да е на работа. Предложих ѝ отново да постъпи на работа и тя отхвърли изрично. По телефона в действителност се разбрахме да пристигна някой да ѝ продължим отпуската, оправдава се лекарят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР