Шеговит семинар за мъже, който ще се проведе под заглавие

...
Шеговит семинар за мъже, който ще се проведе под заглавие
Коментари Харесай

Семинар Как да срещнем своята Гинка в живота набира...

Шеговит семинар за мъже, който ще се организира под заглавие " Как да срещнем своята Гинка в живота " провеждат консуматори на обществената платформа Facebook. Събитието е планувано за 10 март, а към този миг интерес и предпочитание да участват са изявили над 5000 души. Ето какво пишат уредниците в мрежата, с цел да анонсират събитието:

" Всички желаеме да бъдем щастливи, обичани и уважавани мъже, само че също по този начин желаеме и дамата до нас да има задоволително благоприятни условия, да вървим дружно в скъпи заведения за хранене, на скъпи почивки, да ни прави приятни изненади (като примерно купи някое електроразпределително дружество), да може да се грижи за нас, както и за децата ни и да бъде доста грижовна.

Дали съществува такава блага, обичаща, грижовна и богата Гинка - всичко това в една жена? ДА, ние имаме вяра, че човек колкото по - богат е, толкоз по - грамотен и по - интелигентен би бил, също по този начин имаме вяра, че всяка жена също има потребност от обич и отношение - това са потребностите на човечеството, на хората. Ние не просто имаме вяра, че има такива Гинки, ние познаваме такава Гинка, тя купи ЧЕЗ! Тя съществува!

Всичко зависи от вас с какви Гинки споделяте, с какви Гинки се запознавате и излизате, какво отношение и държание имате към тях и доста други фактори!

Ако желаете да имате БОГАТА, МИЛА и ГРИЖОВНА ГИНКА, би трябвало да действате, като Боеко, освен да мечтаете! Заповядвайте на нашият семинар с цел да научите по какъв начин да срещнете своята Гинка ".

Коментарите във Facebook също са толкоз цветущи. Според един от потребителите, мъжът на Гинка и споделил да купи от прага един остарял мотор CZ (Чезе), а тя се объркала и по този начин станал скандал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР