Шефската рокада във ВиК Пловдив е задействана и до дни

...
Шефската рокада във ВиК Пловдив е задействана и до дни
Коментари Харесай

Поредица гафове бавят смяната на шефа на ВиК Пловдив

Шефската рокада във ВиК Пловдив е задействана и до дни Огнян Кулишев ще смени Спартак Николов. Сагата обаче се проточи поради документални гафове и спънки.

Вече е постъпило заявление за смяна в ръководството на сдружението, само че с цел да стане факт промяната на върха от Агенцията по вписванията са дали в допълнение напътствие. Трябва да се показа и „ решение на едноличния притежател на капитала за избор на нов шеф ". Едноличен притежател на капитала на " ВиК Пловдив " се води държавният „ Български ВиК холдинг “. Днес и това към този момент е налично, само че се появява различен проблем – нотариусът не е качил съответно документа в осведомителната система на Нотариалната камара.

„ Не се открива съществуването на документа, въведен съгласно условието на член 9а, т. 4 от Наредба № 32 за служебните архиви на нотариусите и нотариалните адвокатски фирми, в действие от 13.04.2016 година “, аргументират се от ведомството.

Както marica.bg първа писа още на 6 август, дългогодишният шеф на водното сдружение Спартак Николов е комплициран на дузпата и се готви неговата промяна. На шефския стол сяда Огнян Кулишев, който бе основен инженер на водното сдружение до 2015 година, когато шеф става Николов. Тогава той напуща точно поради противоречие с политиките на новия началник. Кулишев има над 25-годишен стаж във ВиК Пловдив.

Спартак Николов пък ръководи водното сдружение в продължение на 7 години. През 2014-а той размени на поста днешния народен представител от Българска социалистическа партия Манол Генов и от самото начало ръководеше сдружението с над 1300 чиновници без заместници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР