Шефовете на Арда имат желание да задържат крилото Ел Мами

...
Шефовете на Арда имат желание да задържат крилото Ел Мами
Коментари Харесай

Арда ще преговаря с турци за задържането на крило

Шефовете на Арда имат предпочитание да задържат крилото Ел Мами Тетах в тима. 21-годишният национал на Мавритания е чартърен в Кърджали от турския първокласен Аланияспор. Договорът за преотстъпване на играча е до края на сезона, само че „ сините “ са впечатлени от представянето на фланговия футболист, който през пролетния сезон записа 20 мача, 3 гола и 1 асистенция в efbet Лига.

Аланияспор сега има нов старши треньор, който желае да види всички играчи, които са били отдавани чартърен. Поради тази причина Тетах ще се върне в тима, само че управлението на Арда ще организира диалози за нов негов наем или за откупуването му. Кърджалийци са склонни да сключат сходна договорка.

След придобиването на правата на централния бранител Омар Сако по подобен метод, Арда продължава да бъде деен пазара. Сако беше взет чартърен от австрийския първокласен ЛАСК Линц и в следствие бе изплатен. Интересното в тази ситуация е, че Сако преди този момент беше продаден от Берое на ЛАСК. Освен това, изтича наемът и на нападателя Ласана Н'Диайе, който е благосъстоятелност на съветския гранд ЦСКА Москва.

Още четирима съществени играчи в Арда имат контракти, които изтичат през лятото. Това са Алекс Петков, Александър Георгиев, Милен Желев и Иван Коконов. Първите двама сигурно напущат тима. Вероятността другите двама да останат на „ Арена Арда “ също не е доста огромна.

През зимния трансферен прозорец Алекс Петков бе харесан от гръцки първокласен тим, само че прехвърлянето му се провали заради нежеланието на отбора да заплати сума за неговите услуги. Защитникът също по този начин е в полезрението на столичните Славия и Локомотив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР