Шефове и футболисти от мъжкия отбор, начело със старши треньора

...
Шефове и футболисти от мъжкия отбор, начело със старши треньора
Коментари Харесай

Без Сираков Левски чества 109 години

Шефове и футболисти от мъжкия тим, отпред със старши треньора Елин Топузаков, деца от академията, ветерани, чиновници и последователи на Левски означиха 109-ата годишнина от основаването на футболния клуб.
Мажоритарният притежател Наско Сираков не участва на събитието, почетено от изпълнителния шеф Даниел Боримиров и някогашния изпълнителен шеф Ивайло Ивков, който придружаваше татко си - именития бранител Кирил Ивков. Сред поднеслите венци и цветя на " Могилката " край НДК в София бе и някогашният притежател на клуба Тодор Батков.
" Днес отброяваме 109 години от оня незабравим за всички ни миг, в който група запалянковци слагат началото на нашата вековна обич - футболен клуб Левски. 109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки образеца на легендите ", написаха в клубния уебсайт.
" Г-н Сираков имаше ангажимент и показа, че няма да бъде в София. Той има основателна причина да не бъде през днешния ден тук ", означи Боримиров.
" Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, би трябвало да бъде изнасяно пред медиите. Плащаме отговорностите си към Национална агенция за приходите. Надявам се в скоро време да разберете кой ще бъде новият треньор ", добави той. 
Председателят на Сдружението " Левски на левскарите " Димитър Костадинов насочи съществени рецензии към мажоритарния притежател на клуба.
" Над 10 фенклуба го поканиха, като взеха мотив от неговите изказвания, че е подготвен да се срещне с всеки левскар, да обърне внимание на паниките на хората. По същия безусловно неподобаващ и показателен метод той отхвърли поканата на Националния клуб на последователите за среща на 1 април. Не сме на същото мнение като Боримиров, че няма защо да се тормозим за лиценза и мониторинга. Притесняваме се. Левски дълго време получаваше конвенционален лиценз и едвам в интервала на ръководство на господин Ивков и Станимир Стоилов получи категоричен лиценз. Ето, че се върнахме на остарялото положение. Никой от новото управление не излезе да ни обещае за следващ път нещо, което счита, че може да извърши. В момента сме във вихъра на търсене на нов треньор, макар че имаме треньор. Ние го поддържаме на стадиона, само че господин мажоритарният акционер афишира, че идващият треньор на Левски ще бъде футболно образован. Ако съм на мястото на Елин Топузаков, ще го приема като персонална засегнатост, че треньорът на Левски не бил футболно образован ", съобщи Костадинов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР