Шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева е бясна

...
Шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева е бясна
Коментари Харесай

Илиана Раева тормози Слави по телефона заради Наско

Шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева е гневна на шоумена на Слави Трифонов поради занимателните скечове във вечерното предаване, научи HotArena.

Съпругът й Наско Сираков , който напира още веднъж да стане началник на БФС, е обект на пиперливи смешки, а артистичният сценарист Иво Сиромахов постоянно се превъплъщава в неговия облик, писа „ Уикенд “.

След всеки скеч, в който основен воин е легендата на „ Левски ”, Илиана телефонирала на Дългия и му се карала. „ Слави, прекаляваш към този момент ”, скастрила го някогашното златно момиче на Нешка Робева. За гневните прояви на Раева призна в едно от последните издания на шоуто и самият водещ. Обикновено Слави не споделя сходни персонални момента със феновете, само че очевидно позвъняванията на Раева са му пристигнали допълнително. Притеснената брачна половинка не серпантина да държи сметка на водещия за накърнения имидж на футболната легенда. Звъняла и на Сиромахов, който има диплома за артист от НАТФИЗ, по тази причина брилянтно влиза в облика на Сираков. 

След като пусна скеч с Наско в предаването и тя ми звъни. И в този момент отново иска ми се обади и ще ми приказва един час ”, оплака се пред феновете на Би Ти Ви Трифонов. Последната смешка на гърба на Наско бе в актьорската вечер в понеделник. Сиромахов за следващ път влезе в ролята на героя от САЩ’ 94, като стартира на смешка концепцията българският футбол да бъде закрит, стадионите да станат зеленчукови градини, а играчите да бъдат оставени на мира да танцуват по чалготеките. Скечът бе съпроводен със остаряла фотография на Наско, който се кърши на дансинга.

Гъмзата събира повече аудитория от мачовете на „ Славия ”. Разбирате какъв е интереса към българския футбол. Ако се закрие, от това ще завоюва цялото общество. Стадионите са плодородна земя, която може да се обработва и да се употребява за селскостопански цели ”, изцепи се Сиромахов. Вместо да се мъчели с топката, Валери Божинов и Ники Михайлов можели да копаят и да създават селскостопанска продукция. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР