Шефът на Регионалната здравна инспекция във Враца Орлин Димитров дерибейства

...
Шефът на Регионалната здравна инспекция във Враца Орлин Димитров дерибейства
Коментари Харесай

Тошко Пиджето: Шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров дерибейства и не спазва договорите си /доказателства/

Шефът на Регионалната здравна ревизия във Враца Орлин Димитров дерибейства и не съблюдава договорите на институцията, научи организация BulNews.
В редакцията на медията ни пристигна предприемачът Тодор Диков, прочут като Тошко Пиджето, който описа за нарушаванията на шефа.
По негови думи, на 10.03.2020 година, някогашният началник на РЗИ Кети Ценова е сключила едногодишен контракт с компанията му „ Бовато “ ЕООД за техническо обслужване и презареждане на пожарогасители в постройката на институцията. Според една от клаузите на съглашението, в случай че то не бъде прекъснато с едномесечно предупреждение, се продължава автоматизирано за идващия месец.
През декември предходната година пожарогасителите трябвало да бъдат обслужени от механик и Тодор Диков се обадил на сегашния шеф Орлин Димитров, с цел да се уговорят по кое време компанията му да извърши отговорностите си. Шефът на здравните управляващи обаче изненадващо отказал и почнал да крещи без причина по телефона, употребявайки обидни думи.
„ Каза ми: „ Ти си завършил “ и стартира да ме ругае “, показа възмутеният предприемач.
Този месец Тодор Диков му позвънил още веднъж, защото съгласно настоящия контракт компанията му към момента дава отговор за обслужването на пожарогасителите, само че се оказало, че Орлин Димитров към този момент е наел друго сдружение, без да приключи настоящото им съглашение.
Бизнесменът Тодор Диков е безапелационен, че ще заведе дело против шефа на РЗИ за неспазване на подписаните контракти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР