Шефът на парламента направи коментар на протеста срещу зеления сертификат.Бих

...
Шефът на парламента направи коментар на протеста срещу зеления сертификат.Бих
Коментари Харесай

Никола Минчев: Разбрах, че съм заразен с ковид след КСНС

Шефът на Народното събрание направи коментар на митинга против зеления документ.

Бих дал много ясна отрицателна оценка не на самия акт на протестиране, а на желанието на избрани хора да ескалират обстановката, тъй че да се стигне до конфликти и взлом на Народното събрание. Това сподели ръководителят на Народното събрание Никола Минчев в предаването " На фокус " по Нова телевизия във връзка проведения от партия " Възраждане " огромен митинг против зеления документ в София и опита за навлизане в Народното събрание след апели от депутати от партията. 

Считам това за неприемливо това да се прави от хора, които са определени за народни представители. Това не може да се случва в една естествена цивилизована страна, съобщи Минчев.

Той уточни, че чакам от визитата на премиера Кирил Петков в Скопие да се вдъхне нова динамичност на договарянията за участие на Северна Македония в вропейския съюз. Очаквам нов подтик, преговорният развой да се движи интензивно. Ние няма да отстъпим от нашите интерес, както беше препотвърдено на Консултативния съвет за национална сигурност. Но в наш интерес е и да продължи евроинтеграцията на Западните Балкани, отбеляза Никола Минчев.

Председателят на Народното събрание заяви, че е под карантина до четвъртък, след което се връща на работа, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР