Шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов заедно със завеждащия

...
Шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов заедно със завеждащия
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Шефът на Следствието Борислав Сарафов разкрива подробности за голяма международна операция

Шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов дружно със завеждащия отдел “Международен “ във ВКП Цветомир Йосифов и следовател Св. Василев от Национална следствена служба дават брифинг, на който разкриват детайлности за извършена огромна интернационална интервенция.

Ясно осъзнаваме, че фокусът на публичния интерес, е ориентиран към политечската обстановка, стартира Сарафов.

Той изясни, че акцията, поради която се дава днешният брифинг, е плод на работата с американски сътрудници.

" Става въпрос за следното. При проведето взаимно следствие, в понеделник беше арестуван българският жител П. В. на 48 години. Той е работил като админ на уебсайт за детска порнография. Администрираният уебсайт е съдържал над 4,5 млн. фотоси и видеоклипове на деца от 6 до 10-годишна възраст ", уточни Сарафов.
свързани новини6970на 27.07.202123880на 01.08.2019
Повечето от децата жертви са от Молдова и Украйна, посочи Борислав Сарафов. Нашенецът пък провел качването и администрането на този уебсайт, както и достъпът на клиенти до него.

" Изображенията са били налични, само че единствено една лимитирана част от тях, очевидното за по-атрактивните, е имало месечен абонамент от 80 $. Генерираните доходи за няколко години са над 9 млн. $. Самият админ е открито, че админът е получил половин милион $ ", посочи Борислав Сарафов.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР