Шефът на БНТ Емил Кошлуков влезе в обяснителен режим. Това

...
Шефът на БНТ Емил Кошлуков влезе в обяснителен режим. Това
Коментари Харесай

Кошлуков бесен, че екипът на БНТ не се доредил до журналистически награди

Шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков влезе в пояснителен режим. Това се случва на метри от " финала ", тъй като за него мандатът завършва.

Във Facebook, Кошлуков възропта против разпределението на награди за публицисти:

" Сашо Марков беше първият български публицист, който отрази началото на съветската офанзива в Украйна. България разбра от Българска национална телевизия, че е почнала война.

Репортажите му, в екип с Владимир Богдански и Робърт Вецов, бяха излъчени над 540 пъти от 75 европейски и международни медии.

Той не получи премия на Св. Влас.

Аделина Радева, с поддръжката на сътрудниците от новините и публицистиката, организира единствения ефирен дебат сред претендентите за президент в България. Около един милион фенове го гледаха в ефир и близо 500 000 в интернет.

Тя не получи премия също.

Загубата не е тяхна, а на журито. Жалко и срамно е това, което те показват.

И защото съм първият притежател на огромната премия на Св. Влас, желая да кажа, че я връщам. А парите, които получих с премията,15 000 лева, ще подаря на Българска национална телевизия. И ще наградим с тях същинските публицисти.

Защото премията я получих за компетентността на моите излъчвания тогава, както и за обективност в изострена медийна обстановка, по думите на журито.

И би трябвало да съм способен и справедлив и през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР