Шеф Петров получава атаки не само извън Къщата, но и

...
Шеф Петров получава атаки не само извън Къщата, но и
Коментари Харесай

Това, Което Връхлетя Шеф Петров Е Немислимо! Как Можа Да Му Се Случи! Топ Готвачът На България Е

Шеф Петров получава офанзиви освен отвън Къщата, само че и в нея. Устатият готвач постоянно е на нож с всеки от съквартирантите. Ако на единния ден той е добре и благоразположен към някой от тях, единствено за няколко минути или ден той към този момент е на нож с него.

Скандалите не стопират и постоянно основател е кулинарния познавач. Въпреки че не стопира да хока всички и на няколко пъти се отхвърля да им готви, най-после отново се захваща с черпака и манджите.

Но съквартирантите не са удовлетворени от този факт. Защото Борис Петров, прочут като началник Петров, готви освен доста солено, само че и обича да поставя прекомерно люто в гозбите. Това не се харесвало на огромна част от съквартирантите. Дали преднамерено или това в действителност му е фасон на готвене, никой не знае. Но обстоятелствата са си обстоятелства.

„ Шеф Петров в действителност готви доста солено и люто. Това ненапълно е добре, тъй като огромна част от нас отслабнахме. Защото не ядем доста от ястията му. Изключение прави Сашка Васева. Тя харесва всичко, което готвача подготвя. И е негов максимален почитател, написа разкрития.ком.

Сашето не стопира да се тъпче като за международно. Певицата има постоянно забележителен и то вълчи вкус. Мнозина мъже в Къщата и от младите настояват, че не могат да ядат толкоз, колкото гълтам тя. Затова харесва всичко, което началник Петров й подготвя ”, твърди някогашен съквартирант, поискал анонимност.

А на открито някогашният брат Антон Стефанов разкри нещо друго за готвача. Двамата вътре бяха в много комплицирани взаимоотношения. В предаването на Гала светският публицист сподели, че колкото пъти минавал край ресторанта на началник Петров той постоянно бил празен.

Дали поради чепатия му темперамент или маниера на готвене, който не се харесва на мнозина, следва да забележим.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР