Шеф Андре Токев в момента излежава присъдата си.Както е известно,

...
Шеф Андре Токев в момента излежава присъдата си.Както е известно,
Коментари Харесай

Готвачи попиляха бившия си шеф Андре Токев: Работихме му като роби

Шеф Андре Токев сега излежава присъдата си.

Както е известно, Токев сега се намира в общежитието за пандизчии на лек режим в Казичене край София

Най-добрият кулинар сред пандизчиите, най-хубавият пандизчия сред кулинарите. В тази обстановка сега е гурме-гуруто Андре Токев, известен от десетилетия на кулинарната сцена в България и чужбина, горделивост в паница, изобретател на забравени български усети и техники за готвене... и травмиран прочувствено поради неприятните връзки сред майка си и татко си от самото си детство в Лайпциг, написа Уикенд.

Както е известно, Токев сега се намира в общежитието за пандизчии на лек режим в Казичене край София, където попадна поради поредна изцепка на пътя. Звездата от журито на „ Мастър началник ” бе хванат с 1,9 промила алкохол в кръвта на пътя и макар че за благополучие не съумя да нанесе никакви провали, повторната му демонстрация под въздействието на алкохол му докара 10 месеца зад решетките. Два от тях Токев към този момент излежа под домакински арест, след което обществено се разкая за случилото се, оправдавайки се, че работи по 15 часа дневно и напрежението го унищожило. За гурме-иконата на родната сцена присъдата се чака да завърши при започване на лятото, само че цифрата 15 и до през днешния ден е призрачен сън за някогашни чиновници в Токевите заведения за хранене, описаха самите те за „ Уикенд ”.
 

„ Даваше ни за 15-часов работен ден по 40 лева. И даже подвигна скандал на свои сътрудници, които работеха преди време за него, отделиха се поради ужасните условия и си направиха собствен ресторант. Тогава той най-цинично им сподели: „ Вас не ви одобрявам, вие вдигнахте заплатите ”, спомнят си терора и ниското възнаграждение някогашни кулинари от екипа на Токев. Жесток по отношение на дисциплината и хигиената, поддръжник на сляпото съблюдаване на заповедите на „ началник ” от подчинените си и елиминиране на всякаква креативност от прохождащите готвачи в кухните си, Андре има персонална причина да вкара робския труд зад котлоните си. От дребен, роденият в Лайпциг на 14 декември кулинар е отгледан от баба си и майка си. Двете са германки. Бащата на Токев съвсем не съществува за фамилията, като дребното момче, готвещо кнедли с бабата немкиня, е възпитано напълно в немска придирчивост, дисциплинираност, акуратност и сляпо послушание на по-възрастните.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР