ШАРЛОТСВИЛ, Вирджиния (AP) — Кормак Райън отбеляза 18 точки при

...
ШАРЛОТСВИЛ, Вирджиния (AP) — Кормак Райън отбеляза 18 точки при
Коментари Харесай

Кормак Райън отбелязва 18 и №10 Северна Каролина най-накрая печели Вирджиния, 54-44

ШАРЛОТСВИЛ, Вирджиния (AP) — Кормак Райън означи 18 точки при шест тройки и №10 Северна Каролина се реалокира в първо място в Конференцията на Атлантическото крайбрежие с победа с 54-44 против Вирджиния в събота.

Армандо Бакот добави 10 точки и 13 битки за Tar Heels (21-6, 13-3 Atlantic Coast Conference), които се придвижиха преди всичко сами, тъй като номер 8 Дюк загуби по-рано денем на Уейк Форест. Победата също по този начин постави завършек на серия от осем загуби на Джон Пол Джоунс Арена за Северна Каролина.

Джордан Майнър имаше 12 точки и 10 битки за Кавалиърс (20-8, 11-6), които не съумяха се възвръщат от 15-минутна пауза през първото полувреме, по време на която пропуснаха 22 от 23 опита за гол от игра, което докара до серия от 16-4 в Северна Каролина. По-разочароващо за Вирджиния беше, че пристигна с Бакот на пейката при проблеми с фаула.

Северна Каролина в никакъв случай не изоставаше след първата минута. Беше единствено 26-16 на полувремето и Вирджиния затвори до шест три пъти в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР