Шансът за третия мандат е изключително малък. Ние имаме много

...
Шансът за третия мандат е изключително малък. Ние имаме много
Коментари Харесай

Христо Иванов за статията в Ди Велт: Ние казвахме още тогава, че лицемерието струва пари

„ Шансът за третия мандат е извънредно дребен. Ние имаме доста разлики с Българска социалистическа партия, които сме декларирали още в акцията от позиция на целите ни за икономическото развиване на България и от позиция на всички политики свързани със сигурността ”, съобщи Христо Иванов пред публицисти в Народното събрание.

По думите му България би трябвало да осъществя дълготраен ангажимент към политиката на НАТО, с цел да може да модернизира своите военновъздушни сили. Той заключи, че в тази връзка възможностите на Демократична България да окажат поддръжка на държавно управление на Българска социалистическа партия понижават.

Христо Иванов добави, че до този миг Демократична България не са получили покана за лидерска среща от Българска социалистическа партия, само че не може да си изясни и какво си показва Корнелия Нинова, че ще се случи на нея. „ Няма да скрия, че наподобява като PR, с цел да се прикрие, че мандатът е изначално провален ”.
Запитан по какъв начин ще разяснява думите на Кирил Петков, че страната ни е изнасяла оръжие за Украйна още предходната година, той съобщи:

„ Ние постоянно сме упорствали България да окаже всякаква помощ, тъй че това е дълготрайна наша политика. Вероятно, че с цел да се скрие това е минавало през медиатори, което е донесло една загуби за България. Ние казвахме още от предишния парламент, че лицемерието коства пари ”.

По случая с Nexo Иванов разяснява, че способените органи си правят работата и акцентира, че Демократична България не я касае този проблем.

„ Даренията не ни слагат в условия на взаимозависимост първо, тъй като ние имено по тази причина публикувахме данните, с цел да се види, че става въпрос за дарения, които са 10-11 % от общите дарения ”, сподели той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР