Шанън Уотс е забелязана да влиза в дома си в

...
Шанън Уотс е забелязана да влиза в дома си в
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Бременна жена и майка на две деца, тръгна да влиза в къщата си, но вътре...

Шанън Уотс е видяна да влиза в дома си в Колорадо единствено преди няколко минути, преди тя да бъде убита от брачна половинка си Крис, написа HLN. 

``
реклама

Камерите демонстрират по какъв начин бременната майка на две деца излиза от колата на приятелката си и натиска звънеца на вратата в дома й, до момента в който вътре я чака мъжът й, написа dailymail.co.uk.

По времето, когато Шанън влиза в дома си, към момента не е било ясно дали дъщерите й са живи или към този момент са били убити от татко им.



Къщата, в която Крис Уотс убива 34-годишната си бременна брачна половинка Шанан и техните дъщери Бела (на 4 години) и Селесте (на 3 години), е била оповестена за продажба от банката поради дълг.



Уотс били известен за това развиване в писмо, изпратено от управляващите на окръг Велд.

Документите демонстрират, че Уотс е закупил дома през май 2013 година за Щатски долар 392,709, само че съвсем шест години по-късно към момента има непогасен баланс в размер на Щатски долар 349,938.09. 

Търгът ще бъде разгласен обществено на 22 март.

Само няколко часа, откакто Крис Уотс погребал тялото на жена си и изхвърлил дъщерите си в петролни резервоари, неговото оправдание почнало да се разпада.

Това се дължало значително на показанията, които комшия на Уотс е направил, откакто го видял сутринта след убийството да напуща дома си със своя автомобил.



Преди това Уотс беше споделил на полицията, приятелите и фамилията на брачната половинка му Шанан, че тя и дъщерите им Бела и Селесте са избягали, до момента в който той е бил на работа, само че фрагментите и показанията на очевидеца демонстрират, че това не е по този начин.

Всъщност фрагментите не са уловили никой да напуща къщата през този ден, с изключение на Уотс.

Във видеото Уотс поставя ръце зад главата си в съмнение, когато осъзнава, че е хванат.

След като той дал показания, бяха открити телата на неговата брачна половинка и двете му дъщери.



Нефтеното масло от двата резервоара от 400 барела било изцедено ръчно от служащи, които деликатно изляли течността върху железни екрани, с цел да съберат всички вероятни доказателства.

След като резервоарите били изпразнени, влезнали мъже в независима дихателна инсталация и извадили телата на двете девойки, чиято кожа се отделила от телата им, когато били изнесени.

Майка им и нероденият брат Нико са открити единствено на 100 метра в плитък гроб.

Уотс е получил доживотна присъда и я излежава в пандиза " Додж " в Уапун, Уисконсин.

Превод: „ Петел ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР