Шампионската лига се завърна с красиви изпълнения, интересни положения и

...
Шампионската лига се завърна с красиви изпълнения, интересни положения и
Коментари Харесай

"Байерн" и "Атлетико" Мадрид приковават погледите в Шампионската лига

Шампионската лига се завърна с красиви осъществявания, забавни положения и ненапълно изненадващи голмайстори, а довечера шоуто продължава с още осем дуела. Всички срещи ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group, а коментарното ни студио стартира тъкмо в 19:30 ч. по bTV Action.

Във втория ден от груповата фаза на сцената излиза носителят на трофея " Байерн " Мюнхен, който ще се изправи против постоянно непредвидимия " Атлетико " Мадрид на Диего Симеоне. Неприятната вест за Ханс-Дитер Флик е позитивният тест за COVID-19 на Серж Гнабри, само че треньорът има варианти в лицето на Дъглас Коста и Кингсли Коман. Срещата е от 22 ч. и ще бъде излъчена по bTV Action.
Снимка: Reuters
Английският първенец " Ливърпул " гостува на " Аякс ", като и този дуел сигурно ще бъде много любопитен за наблюдение предвид на проблемите в състава на Юрген Клоп. Върджил ван Дайк е навън за няколко месеца, откакто през уикенда вратарят на " Евертън " Джордан Пикфорд извърши извънредно жестоко нарушаване против него. Жоел Матип също е с контузия и по този начин единственият разполагаем централен бранител е Джо Гомес. По всяка възможност немският управител ще направи вътрешна рокада и Фабиньо ще влезе в сърцето на защитата. Гледайте " Ливърпул " - " Аякс " от 22 ч. по RING.
Снимка: Reuters
" Реал " Мадрид приема " Шахтьор " Донецк от 19:55 ч. по bTV Action. Белия балет се надява на лесна победа, само че украинският отбор не е за подценяване и нееднократно е показвал зъби в Европа.

По същото време по RING " Република България Залцбург " приема " Локомотив " Москва.

Друг от любимците за трофея " Манчестър Сити " се изправя против " Порто ". " Гражданите " ще са без Кевин де Бройне, а тази среща ще бъде излъчена от 22 ч. на Voyo.bg.
Снимка: Reuters
По същото време, още веднъж на онлайн платформата Voyo.bg e срещата сред " Интер " и " Борусия " Мьонхенгладбах. " Нерадзурите " не крият своите упоритости в Шампионската лига, само че пък германците постоянно са подготвени на изненади.

В последните два мача от 22 ч. - Божидар Краев и неговият " Мидтиланд " одобряват вкъщи " Аталанта ", а " Олимпиакос " е хазаин на " Олимпик " Марсилия.

Всички шест късни дуела ще бъдат излъчени в комбинирано предаване онлайн, гратис и без регистрация на платформата на нашия уебсайт btvnovinite.bg от 22 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР