Шампионската лига продължава с дербито ПСЖ – Милан, което стартира

...
Шампионската лига продължава с дербито ПСЖ – Милан, което стартира
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ – Милан

Шампионската лига продължава с дербито ПСЖ – Милан, което започва в 22:00 часа.

Парижани са преобладаваща мощ във Франция през последните 11 години, само че главната им цел – трофеят от най-престижния клубен шампионат, продължава да им се изплъзва.

През лятото те назначиха нов треньор в лицето на Луис Енрике и започнаха много нерешително, само че като че ли започнаха да намират темп и към този момент са единствено на 2 точки от върха във вътрешното състезание. Наставникът им промени фрапантно състава за предходния мач против Страсбург, с цел да даде отмора на основни играчи, само че все пак възпитаниците му завоюваха с класическото 3:0. Сега вратарят Джанлуиджи Донарума ще се срещне с някогашния си клуб за първи път след напускането на Милано. 

Гостите от Милан още няма гол в Шампионската лига през този сезон. Отборът взе участие в шампионата единствено тъй като на Ювентус му бяха отнети 10 точки от актива предходната година. Настоящият сезон, обаче, стартира доста добре за " росонерите " в Серия А – те са на 2-ро място, единствено на точка от водача Интер. В последния кръг хората на Стефано Пиоли стъпиха на погрешно, губейки с 0:1 вкъщи точно от Юве, тъй че ще опитат да се върнат на победния път. Това обаче няма да е елементарно, защото те завоюваха единствено 2 точки досега в Шампионската лига и гонят дебютен триумф в шампионата, в който стигнаха до полуфиналите през предходната акция.

В сряда вечер на „ Парк де Пренс “, един против различен се изправят братята Люка и Тео Ернандес, които са титуляри за двата противника.
Какво ще се случи в този момент, следва да разберем от срещата, която е директно в ефира на.

Novsport.com ще наблюдава развиването на резултата в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ :

ПСЖ : Донарума, Хакими, Маркиньос, Шкриняр, Люка Ернандес, Заир-Емери, Угарте, Витиня, Дембеле, Коло Муани, Мбапе;

Треньор: Луис Енрике;

МИЛАН : Менян, Калюлю, Тиау, Томори, Тео Ернандес, Муса, Крунич, Райндерс, Пулишич, Жиру, Леао;

Треньор: Стефано Пиоли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР