Шампионската лига отново е тук! 1/8-финалите от най-вълнуващия турнир са

...
Шампионската лига отново е тук! 1/8-финалите от най-вълнуващия турнир са
Коментари Харесай

Голово шоу и над 2.5 гола в сблъсъка между Тотнъм и Борусия

Шампионската лига още веднъж е тук! 1/8-финалите от най-вълнуващия шампионат са в разгара си, а следващият театър през днешния ден чакаме от Тотнъм и Борусия Дортмунд, които играят доста зрелищен и ефективен футбол.

Силите са извънредно изравнени, само че англичаните са любимец на букмейкърите най-много поради домакинското си преимущество.

„ Шпорите “ се намират в серия от три следващи победи и макар огромния брой отсъстващи, момчетата на Почетино са се настанили удобно в топ 4 и присъединяване им в най-комерсиалния футболен шампионат и следващата година наподобява подсигурено. Големите отсъстващи за лондончани са голмайсторът Хари Кейн и Деле Али.

Това ще е едвам трети осминафинал в Шампионска лига за „ шпорите “ и досега те са успявали да преминат този стадий единствено един път. Тревожна наклонност за лондончани е, че в никакъв случай не са записвали победа в домашен мач от директните елиминации на шампионата (1 тъждество и 2 загуби).

Гостите от Германия са в серия от 7 мача без загуба, само че в последните си три срещи възпитаниците на Люсиен Фавр по този начин и не стигнаха до успеха – три следващи равенства. Въпреки ремитата обаче, вестфалци са водач във краткотрайното класиране с преднина от 5 точки пред своя преследвач Байерн Мюнхен.

Winbet – най-голямо многообразие от пазари! (18+)

Лошите вести за жълто-черните са, че най-хубавият им футболист от началото на сезона Марко Ройс ще пропусне конфликта с Тотнъм. Атакуващият халф има травма в бедрото и няма по какъв начин да помогне на своите съотборници. До момента Ройс има 13 гола и 9 асистенции в 19 мача от Бундеслигата. По всичко наподобява, че неговото място на терена ще бъде заето от британския гений Джейдън Санчо, който замести Ройс против Хофенхайм при равенството 3:3 и даже означи гол.

До момента двата отбора са се срещали 4 пъти в европейските клубни шампионати, а салдото е изцяло подравнен – 2 победи за Борусия и 2 за Тотнъм.

Родният
букмейкър Winbet излиза със ужасно предложение за всички фенове на противоречивите залози. От компанията са подготвили извънредно повишен коефициент за пазара в срещата да бъдат маркирани Над 2.5 гола . Началната ставка за този пазар е 1.80 , само че от Winbet в допълнение са я „ напомпали “ до впечатляващите 2.25 !

Пазарът е част от тяхната промоция “Super Hot
залози “, които са налични на www.winbet.bg всеки понеделник, сряда и петък.
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 февруари  Тотнъм 22:00предстои  Борусия (Дортмунд)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР