Шампионът в полу-тежката категория на UFC Дейниъл Кормие се подготвя

...
Шампионът в полу-тежката категория на UFC Дейниъл Кормие се подготвя
Коментари Харесай

Бащата на Хабиб срещу Дейниъл Кормие

Шампионът в полу-тежката категория на UFC Дейниъл Кормие се приготвя за най-тежкия мач в своята ММА кариера до момента. Той ще се изправи против Стипе Миочич за купата в тежката дивизия по време на UFC 226. Пей-пър-вю картата ще се състои на 7 юли в Лас Вегас, Невада.

Въпреки тежкия подготвителен лагер, Кормие има време да снима лека спаринг сесия с бащата на Хабиб Нурмагомедов и видеото бързо става доста известно измежду почитателите.
Клипът стартира с Нурмагомедов старши в топ позиция, като той има наложена кимура на лявата ръка на първенеца. Поради халфгарда, който Кормие държи, вероятността олимпиецът да вземе гърба на „ противника” си е огромна и дагестанецът се отхвърля от ключа, с цел да задържи топ халф гарда си. Видеото приключва с бездънен ъндърхук за Кормие, само че бащата на Хабиб стои тежък върху своя оувърхук, като не разрешава на DC да напредне в промяната на позициите и даже проличава, че Абдулманап Нурмагомедов стартира да употребява оувърхука си офанзивно като „ намеква” за душене „ Дарс”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР