Шампионът в лека-тежка категория на WBA Дмитри Бивол записа 22-рата

...
Шампионът в лека-тежка категория на WBA Дмитри Бивол записа 22-рата
Коментари Харесай

Дмитри Бивол защити титлата си титлата в лека-тежка категория на WBA

Шампионът в лека-тежка категория на WBA Дмитри Бивол записа 22-рата си професионална победа на професионалния кръг. Представителят на Русия победи Линдън Артър от Англия на огромната галавечер в Рияд, Саудитска Арабия, където част от ВИП гостите бяха Кристиано Роналдо и Конър Макгрегър. 

Бивол беше доста покрай това да нокаутира противника си и завоюва с единомислещо съдийско решение, като не остави нито един рунд без доминация над кандидата за поредна отбрана на купата в лека-тежка категория на WBA.

Шампионът прати в нокдаун съперника си в края на 11-тия рунд с поредна композиция, почнала с ляв прав и приключена с ляво кроше в тялото. И двамата боксьори се славеха до момента с отлични водещи прави удари, само че Бивол имаше отчетливо предимство поради скоростните си ръкавици.

В един миг към края на срещата руснакът опита над 20 поредни удара, а реферът на кръга колкото да " устоя " канонадата му без да приключи борбата.

След края на борбата съдийско решение беше задоволително красноречиво - и тримата съдии отсъдиха 120-107 в интерес на първенеца.
 Алварес желае реванш от Бивол
Алварес желае реванш от Бивол

Мексиканецът отбрани всичките си пояси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР