Един от най-предпочитаните български източници на информация за времето –

...
Един от най-предпочитаните български източници на информация за времето –
Коментари Харесай

16 години предсказуемо време със Sinoptik.bg

Един от най-предпочитаните български източници на информация за времето – Sinoptik.bg, навършва 16 години. Сайтът обезпечава настояща информация за атмосферните условия покритие в над 80 000 местоположения у нас и по света, като предлага оптимален комфорт и бърз достъп благодарение на мобилно приложение и редица потребни функционалности.

За да отговори на високите упования на потребителите, платформата на медийната и софтуерна компания Нет Инфо, предлага и нови благоприятни условия за оптимално тъкмо следене на времето. В Sinoptik.bg към този момент може да бъде проверявана прогнозата за идващите 15 минути, както и за идните 14 дни.

Част от основните функционалности на платформата са още моментната прогноза, прогноза за идващите 24 часа, пет и 10 дни, индикаторите, свързани с атмосферното налягане и етапите на Луната, а също и обновените карти, които демонстрират 12-часова прогноза за преваляванията, температурата и облачността над обитаемото място. Допълнително потребителите могат също да изпращат свои авторски фотоси за рубриката.

Днес, 16 години след своето основаване, платформата продължава да бъде пожеланият метеорологичен асистент на българите, който се развива по отношение на потребностите на аудиторията и нейния актуален темп на живот.

Безплатната апликация на Sinoptik.bg може да бъде свалена гратис от  и . 

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 87% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. април 2024 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР