Шампионът при жените Хасково 2012 прекратява участието си в баскетболното

...
Шампионът при жените Хасково 2012 прекратява участието си в баскетболното
Коментари Харесай

Баскетболният шампион при жените напуска първенството и прекратява съществуването си

Шампионът при дамите " Хасково 2012 " приключва присъединяване си в баскетболното състезание, оповестиха от клуба. Успоредно с това се " поставя завършек на едноименния план ".

" Считаме за неприемливо упражняването на напън, отправянето на закани и неетичното държание от страна на съперници. Благодарим на всички, които са подкрепяли под каквато и да е форма клуба. За нас е огромна горделивост, че оправдахме доверието на почитателите ни в град Хасково със спечелването на двата златни медала през 2017 година ", се споделя в обръщението.

" Хасково 2012 " просъществува по-малко от шест години. Клубът се разви бързо, като 2014 и 2015 година стигна до бронзовите медали в шампионата, а година по-късно взе среброто. Големият триумф пристигна предишния сезон, когато съставът, в който имаше няколко американки, завоюва купата и купата.

Това е нов удар за женското баскетболно състезание, откакто в последните години други два водещи клуба прекратиха присъединяване си. " Лукойл Академик " и " Дунав ", спечелили 10 трофеи след 2005 година, към този момент не са част от шампионата.

Очаквайте детайлности!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР