Шампионът от последните две години Яник Синер се класира за

...
Шампионът от последните две години Яник Синер се класира за
Коментари Харесай

Експресна победа прати Яник Синер на полуфиналите в Sofia Open 2022

Шампионът от последните две години Яник Синер се класира за полуфиналите на Sofia Open 2022.

Поставеният под №1 в схемата победи с 6:2, 6:3 Александър Вукич (Австралия) в третия дуел от програмата за деня. Срещата в „ Арена Армеец “ продължи 80 минути, а след нейния край серията поредни победи на Синер в шампионата се усили на 11.

Италианецът имаше съществени усложнения в откриващия гейм, който продължи близо 10 минути и в който трябваше да отразява четири точки за пробив. След като взе подаването си и откри резултата, Синер откри верните настройки и последователно наложи цялостен надзор на корта. От 2:2 в първия сет той записа серия от 7 поредни гейма – 6:2, 3:0. До края на срещата Синер загуби един път подаването си, само че нямаше проблем да си подпечата триумфа.

„ Благодаря на всички, че пристигнаха да гледат дуела. За мен това е особено място, специфичен шампионат. В идващия кръг ще играя против тежък противник, тъй че се надявам да подобря равнището си “, разяснява в изявлението на корта щастливият победител.

В спор за място на трети следващ край в София Синер ще срещне спечелилия от последния четвъртфинален дуел межди Иля Ивашка (Беларус) и петия подложен Холгер Руне (Дания).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР