Шампионът на Русия и Европа Зенит (Казан) е напът да

...
Шампионът на Русия и Европа Зенит (Казан) е напът да
Коментари Харесай

Готвят голяма трансферна бомба! Зенит иска Цветан Соколов

Шампионът на Русия и Европа Зенит (Казан) е напът да притегли най-хубавият български диагонал Цветан Соколов от италианския Кучинте Лубе (Чивитанава), написа най-тиражираното спортно издание на Стария континант La Gazzetta dello Sport .

Известният колумнист Джанлука Пазини написа във своя блог , че съветският гранд ще направи всичко допустимо, с цел да притегли Цветан Соколов в Казан. Привличането на Цветан Соколов в Зенит е ответна реакция, откакто стана ясно, че американецът Матю Андерсън ще напусне клуба след края на сезона и ще облече екипа на италианския Модена.

Тимът воден от Владимир Алекно желае да се възползва от уговорка в контракта на Соколов, която му дава право да напусне Лубе след края на сезона.

Любопитно е на каква позиция би играл сегашният диагонал на Зенит Максим Михайлов, в случай че Цветан Соколов се озове в Зенит.

Михайлов е измежду най-хубавите диагонали в света и постоянно играе на 100% за отбора от Казан и е водач на отбора. Той може да играе сполучливо и като посрещач, както на финала на Олимпийските игри в Лондон, правил го е и в дуели от съветската Суперлига, само че епизодично.

Цветан Соколов също е почнал кариерата си като посрещач, само че от дълги години не е играл на този пост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР