Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, не остана

...
Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, не остана
Коментари Харесай

Мбапе няма да остане в ПСЖ, иска в Реал Мадрид

Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, не остана впечатлен, когато нападателят на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, реши да възобнови контракта си с парижани, само че испанският вестник Marca оповестява, че клубът може да е податлив да одобри нов метод за международния първенец от 2018-а година.

Информацията гласи, че Мбапе не желае да задейства клаузата в договора му, която ще го остави на „ Парк де Пренс “ до 2025-а година. Това значи, че той ще осведоми ПСЖ това лято дали желае да възобнови контракта си. Решението му би трябвало да стане ясно преди 30 юни. Тогава той ще упорства клубът да го разгласи за продажба, с цел да избегне загубата му за без пари през лятото на 2024-а година. Ситуацията е същата като преди две години, когато ПСЖ отхвърли трите предложения на Реал Мадрид за Мбапе.

Междувременно френския първенец за следващ път не съумя да стигне надалеч в Шампионската лига, откакто отпадна на 1/8-финалите от Байерн Мюнхен. Във всеки случай Мбапе ще би трябвало да убеди ПСЖ да го продаде на съответна цена, защото Реал Мадрид не желае да договаря с президента Насер Ал-Хелайфи.

Капитанът на „ Лос Бланкос “ – Карим Бензема прави не чак толкоз добър сезон, откакто бе малтретиран от цели седем травми до момента. Ако Реал Мадрид не завоюва нито една купа през акцията и французинът продължава да се бори с травми, то столичани може да решат да вземе нов нападател от международна класа, а Мбапе е преди всичко в листата им.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР