Шампионът на Англия Манчестър Сити продължи със силния старт на

...
Шампионът на Англия Манчестър Сити продължи със силния старт на
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Арсенал с домакински победи

Шампионът на Англия Манчестър Сити продължи със мощния старт на сезона, откакто разруши Борнемут с 4:0 вкъщи в мач от втория кръг на Висшата лига.

На " Етихад " играчите на Пеп Гуардиола не оставиха никакво подозрение в превъзходството си и поведоха с три гола още преди почивката след попадения на Илкай Гюндоган, Кевин де Бройне и Фил Фоудън. През втората част автогол на Джеферсон Лерма оформи крайното 4:0 в интерес на " жителите ", като този път новият нападател на отбора Ерлинг Холанд не съумя да се разпише, само че се отличи с една асистенция.

На " Емиратс " Арсенал затвърди сериозните си упоритости за този сезон, откакто победи Лестър Сити с 4:2.

Новият нападател на " артилеристите " Габриел Жезус вкара два гола през първото полувреме, като " лисиците " на два пъти намаляваха изоставането си посредством Джеймс Мадисъб и автогол на Салиба, само че незабавно по-късно инкасираха попадения, дело на Гранит Джака и Габриел Мартинели. Жезус добави две асистенции на сметката си, само че по този начин и не съумя да стигне до хеттрик.

По този метод Сити и Арсенал оглавиха класирането с цялостен актив от шест точки, като " жителите " са с по-добра голова разлика.

Останалите резултати:

Брайтън - Нюкасъл 0:0

Саутхемптън - Лийдс 2:2

Уулвърхемптън - Фулъм 0:0





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР