Шампионът Манчестър Сити завърши наравно 0:0 у дома със застрашения

...
Шампионът Манчестър Сити завърши наравно 0:0 у дома със застрашения
Коментари Харесай

Хъдърсфийлд открадна точка от Сити

Шампионът " Манчестър Сити " приключи наедно 0:0 вкъщи със застрашения от изпадане състав на " Хъдърсфийлд " в среща от 37-ия кръг на британското състезание. Футболистите и ентусиастите на " небесносините " отпразнуваха публично извоюваната неотдавна купа във Висшата лига, а дуелът беше по-голям за състава на гостите.

" Сити " не съумя да се разпише за първи път вкъщи в дуел от шампионата след април 2017 година, когато беше записано тъждество 0:0 против " Манчестър Юнайтед ". Привърженици на домакините демонстрираха уважението си към Сър Алекс Фъргюсън, който е в болница, издигайки плакати в негова поддръжка.

" Хъдърсфийлд " пропусна да се разпише посредством Крис Лоуи и Флоран Хадергьонай през първата част, а след почивката ловко се бранеше при офанзивите за " Манчестър Сити ". Нападателят на домакините Габриел Жезус рядко получаваше шансове да обстрелва вратата на " териерите ".

Преди началото на срещата футболистите на гостите отдадоха респект към първенците при излизането им на терена. На дуела участваха и футболистите на " небесносините " от шампионския тим от 1968 година. След това тъждество " Манчестър Сити " има 94 точки, до момента в който " Хъдърсфийлд " заема 16-та позиция с актив от 36 точки. По-късно през днешния ден " Арсенал " играе с " Бърнли ", до момента в който " Челси " е хазаин на " Ливърпул " в дербито на кръга.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР