Шампионът Лудогорец, който спечели седмата си поредна титла, е увеличил

...
Шампионът Лудогорец, който спечели седмата си поредна титла, е увеличил
Коментари Харесай

Лудогорец отново отвя всички! Шампионите с приход от близо 60 милиона

Шампионът Лудогорец, който завоюва седмата си поредна купа, е нараснал приходите си до 56,7 милиона лв.. Това е повишаване с 12,6 милиона. Клубът също по този начин чака да получи близо 11 млн. лв. от прехвърляния на футболисти, осъществени по-рано. През предходната година са намалели възнагражденията на членовете на съвета на шефовете - те са били 567 хиляди лв. по отношение на 808 хиляди година по-рано, оповестява Блиц. 

В доклада се показва, че краткосрочните цели на Лудогорец са свързани със продобиване на нова шампионска купа, както и класиране за групите на Шампионската лига. Дългосрочните цели са да се развие детско-юношеската школа и в тима да бъдат вкарани лични юноши. Отчита се, че сега се построява отначало секторът за посетители. 

" Веднага след довеждане докрай на строителството ще стартира реконструкцията на бранш А. Целта е след приключването на реконструкцията стадионът да дава отговор на стандартите на УЕФА за клас 4 ", написа в отчета.

Лудогорец е финансирал част от активността си през предходната година с заем от банка, каквато е практиката на всички места по света. Размерът му е бил 12,6 милиона лв., като той е нъпълно гарантиран. Като залог футболният клуб е дал част от главните си доходи - тези от евротурнирите, както и средства от продажбата на Джонатан Кафу и Хосе Паломино.

Първото перо по обезпечаването включва доходи от 3,6 млн. евро от присъединяване на клуба в Шампионската лига и Лига Европа, както и 800 хиляди евро от разпределението на УЕФА за Маркет Пул. Средствата за застраховане от прехвърляния пък са 3,5 милиона евро от продажбата на Джонатан Кафу в Бордо и 2 милиона евро от тази на Хосе Паломино в Аталанта. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР