Шакил О’Нийл се разплака в ефир, докато си спомняше за

...
Шакил О’Нийл се разплака в ефир, докато си спомняше за
Коментари Харесай

Шакил О’Нийл избухна в сълзи в ефир - slava.bg

Шакил О’Нийл се разплака в ефир, до момента в който си спомняше за моментите с Коби Брайънт, в особено предаване на TNT в памет на легендата.

„ Отдавна не съм чувствал толкоз мощна болежка. Ние постоянно ще бъдем дружно по-късно, което постигнахме. Хората питат за връзките ни и аз им споделям, че те са същите като сред мен и Чарлз (Баркли). Става въпрос за конфликт на мощни персони, само че уважението постоянно участва, а и успехите са над всичко “ съобщи разчувстваният Шак.

Заедно с него в средата на залата участваха още Баркли, Дуейн Уейд, Кени Смит, Реджи Милър, Джери Уест и водещия Ърни Джонсън.

„ Фактът, че няма да можем да се майтапим при приемането му в Залата на Славата, това, че той няма да може да каже – „ Хей, имам 5 трофеи, а ти единствено 4 “, както и да си приказваме, че в случай че бяхме останали дружно, щяхме да спечелим 10 … това са неща, които не можеш да върнеш, а толкоз мощно бих желал да се случат още веднъж. Все не мога да допускам “ добави О’Нийл.

„ Това е най-тъжният ден в живота ми “ добави легендата Джери Уест, който притегли Брайънт в Лейкърс в нощта на Драфта през 1996-а. „ Загубих брати си в Корея и мога да сравня прекарването в този момент единствено с това. Имах специфични връзки с Коби. Водихме страхотни диалози, за които никой не знае “ добави той.

„ Мисля, че не преставам да бъда в потрес и едвам в този момент стартирам да съзнавам, че това е истина. Все още съм разтресен и покъртен “ сподели Дуейн Уейд.
Източник: Гол.бг
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР