Сградата на нидерландския парламент в центъра на Хага бе евакуирана

...
Сградата на нидерландския парламент в центъра на Хага бе евакуирана
Коментари Харесай

Евакуираха парламента в Нидерландия заради фалшив сигнал за бомба

Сградата на нидерландския парламент в центъра на Хага бе евакуирана за малко през днешния ден след сигнал за бомба, който се оказа подправен, заяви Ройтерс.
Прочетете още
Местната полиция съобщи, че екип за неутрализиране на експлозиви е ревизирал получен в Народното събрание пакет, която е открил, че няма нищо съмнително, е разрешил на евакуираните хора да влязат още веднъж вътре.

Крайнодесният нидерландски политик Герт Вилдерс, който е съперник на исляма и участието на Нидерландия в Европейския съюз, съобщи, че повода за евакуацията е подправена бомба, адресирана до него. " Пакет с плюшено мече и кабели, адресиран до мен, бе доставен в пощенската работа на Народното събрание ", написа Вилдерс в " Туитър ". " За благополучие без експлозиви и без да крие заплаха, само че сигурно не беше занимателно ", добави той.

Вилдерс, чиято крайнодясна Партия на свободата се трансформира във втора по-големина партия в Нидерландия, от години живее при строги ограничения за сигурност поради множеството смъртни закани, отбелязва Българска телеграфна агенция.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР