Сгъваемият телефон на Samsung, за който се носят слухове от

...
Сгъваемият телефон на Samsung, за който се носят слухове от
Коментари Харесай

Samsung пуска сгъваем смартфон през 2018 г.

Сгъваемият телефон на Samsung, за който се носят клюки от години, ще излезе на пазара през идната година, с цел да промени парадигмата при мобилните устройства. Голямата вест заяви тази седмица персонално президентът на корейския колос Кох Донг-джин.

Сгъваемите екрани съществуват от дълго време, само че фактът, че никой към момента не ги употребява, може да се стори загадъчен на мнозина. Всъщност, сходно на множеството нови технологии, това е въпрос на обезпеченост с материали, развиване и цялостна приложимост.

Масовото произвеждане на артикул по нова технология не е лесна задача. Но Samsung към този момент има пътна карта за сгъваеми смарт телефони и работи с проект да пусне първото по рода си устройство през 2018 година, заяви etnews.com, базирайки се на Кох Донг-джин.

„ В момента работим по няколко казуса и ще пуснем артикули, откакто ги разгадаем ", споделя ръководителят на Samsung, без да разкрива повече детайлности за авангардната разработка на компанията.

Извън всякакво подозрение, сгъваемият смарт телефон ще бъде скъпо устройство, поради неговата изключителност. Не е ясно по какъв начин тъкмо Samsung ще нарежда своя нов артикул, само че е несъмнено, че сходен анонс ще форсира и останалите играчи на пазара за смарт телефони да поемат в същото направление.

Някои анализатори допускат, че Samsung може да има главните патенти на технологии, нужни за основаване на сгъваем смарт телефон, и по този метод да реализира изключителност на пазара за дълъг интервал от време.

Пазарът на смарт телефони се развива еволюционно и от появяването на първия iPhone не е бил разтърсван съществено. Samsung наподобява държи коз в ръката си, който може да провокира гражданска война още идната година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР