Сезонът на трева е вече в разгара си и през

...
Сезонът на трева е вече в разгара си и през
Коментари Харесай

Схемата в Куинс: Алкарас сред възможните опции пред Григор; Беретини в същата четвърт

Сезонът на трева е към този момент в разгара си и през идната седмица ще се организира АТР 500 конкуренцията в Куинс, в която присъединяване ще вземат редица топ състезатели, измежду които е и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров. Той реши да започва присъединяване си от квалификациите за да натрупа допустимо най-вече игрова процедура и през утрешния ден ще излезе в борба за място в главната скица.

Още на старта там обаче родният ни представител има късмет да се изправи против Карлос Алкарас, откакто изтегленият през днешния ден чоп за главната скица отреди на испанеца да открие акцията си против квалификант. Сред останалите вероятни варианти за конкурент на българина в първи кръг са още осмият подложен Франсиско Серундоло, Диего Шварцман и 20-годишният Бен Шелтън.

В случай че Алкарас успее да се оправи с предизвикването на старта, то във втори кръг му следва дуел против спечелилия от мача сред Иржи Лехечка и Алехандро Давидович Фокина. В четвъртфиналите пък международният №2 и топ подложен в схемата би могъл да премери сили с Франсиско Серундоло или шампиона от последните две издания на шампионата Матео Беретини. В същата половина от схемата са също по този начин Франсис Тиафо, Камерън Нори и Милош Раонич.

Втората половина пък се предвожда от Холгер Руне, който ще открие сезона си на трева против Максим Креси, а след това ще срещне Уго Юмбер или Раян Пенистън. Лоренцо Музети и Бен Шелтън наподобяват като най-вероятни противници за датчанина в четвъртфиналите, а в полуфиналната фаза може да го чака някой всред Тейлър Фриц, Алекс де Минор и Анди Мъри, последните двама от които ще премерят сили още в първи кръг.

Queen`s ATP 500 Main Draw Singles
— Tennis Draws (@DrawsTennis)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР