Сезонът на Овена тази година беше забързан, оптимистичен и може

...
Сезонът на Овена тази година беше забързан, оптимистичен и може
Коментари Харесай

Сезонът на Телеца е глътка свеж въздух за почивка и романтика: какво да очаква всяка зодия

Сезонът на Овена тази година беше забързан, оптимистичен и може би малко безреден, само че вибрацията се трансформира на 21 април, когато публично стартира сезонът на Телец! Земните знаци Телец, Дева и Козирог прекарват най-добре този интервал, до момента в който закрепените знаци Лъв, Скорпион и Водолей може да се борят за задачите си през идващия месец.

Тази година получаваме същински удар от вибрациите на Телеца. на 14 април, а Меркурий влиза в Телец на 19 април, тъй че две огромни планети + Слънцето са в този знак, което значи, че вие в действителност канализирате вътрешния си Телец, без значение от вашия личен безоблачен знак!

Какво тъкмо значи това? Енергията на Телеца ви кара да се чувствате по-трудолюбиви и решителни. Вие давате приоритет на сигурността, стабилността и ангажираността. Чувствате се по-практични, тъй че можете да изберете най-хубавите хрумвания, които сте измислили по време на забързания си сезон на Овена, и в действителност да се заемете с тях.

Сезонът на Телеца обаче не е единствено работа и никакво развлечение! Телецът се ръководи от Венера, планетата на любовта, удоволствието и хубостта, тъй че това е отлично време да обновите дрешника си, да си извършите прическа или татуировка или да разкрасите дома си. Венера е и планетата на лукса, тъй че не забравяйте да отделите ден за галене – просто не прекалявайте! И защото Телецът е супер сетивен земен знак, този сезон извежда половия ви живот на напълно ново равнище!
 image2_16x9.png Венера в Телец: стартира положителен интервал, фантазиите се сбъдват! На фокус
Единственият минус на сезона на Телеца е, както се досещате, скандалната му непримиримост. Когато сте толкоз фокусирани върху задачите си, е мъчно да приемете приноса на другите. Опитайте се да запомните, че единствено тъй като мнението на някого е друго от вашето, не значи безусловно, че е неверно. Така че ги изслушайте.

Ако в последно време имате проблеми с намирането на мира, сезонът на Телеца е тук, с цел да ви помогне да се успокоите и да се отпуснете. Заемете се с нещата постепенно, останете продуктивни (но не прекалено), насладете се на пролетното време и оценете дребните неща този месец и ще имате прелестен и сполучлив сезон на Телеца!

Ето какво да очаквате от сезона на Телеца съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Телеца  Какво да чака всяка зодия от сезона на Телеца  Какво да чака всяка зодия от сезона на Телеца  Какво да чака всяка зодия от сезона на Телеца
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР