Сезонът на любовта пристигна и денят на любовта се втурва

...
Сезонът на любовта пристигна и денят на любовта се втурва
Коментари Харесай

Среща отдалеч за Св. Валентин – за половинките на разстояние

Сезонът на любовта дойде и денят на любовта се втурва към нас с упованието на хиляди влюбени сърца. Ако се чудите по какъв начин да организирате празненство за Свети Валентин в Zoom, значи сте на вярното място.

Ето някои от най-хубавите действия за виртуален Свети Валентин, без значение дали празнувате виртуално с другари или сътрудник.

Как се държат тези зодии, когато ви харесват

Играйте куизове за Свети Валентин

Може да си мислите, че знаете всичко, което би трябвало да знаете за деня на любовта, само че знаете ли през кой век е изпратена първата валентинка? Какво ще кажете за това къде се отглеждат по-голямата част от алените рози в Съединени американски щати? Защото комерсиализира в страната? Има толкоз доста, което можете да научите от сходни занимателни игри.

Гответе дружно брънч за Свети Валентин

Единственото нещо, което някой обича повече от хората в живота си, е храната. Започнете деня си на Свети Валентин вярно, като извършите виртуален брънч – помислете за гофрети, палачинки и портокалови мимози – които коремчетата ви сигурно ще заобичат.

Краят на една връзка в действителност може да " разбие сърцето ви "

Създайте виртуална фото кабина за Свети Валентин

Създайте виртуална фото кабина с приятелите си, като координирате фоновете си с Zoom за Свети Валентин. След като сте се уредили с координирането на фонови тематики (като декор на всеки има бонбони сърце или рози), заемете поза и направете екранни фотоси на всички.

Виртуална кино нощ

Пуснете си филм дружно. Включете сантиментална драма като Титаник или Амели и се уверете, че вие ​​и вашите другари имате кърпичките на разположение.

Прекарайте виртуална нощ за вино и изобразяване

Създайте виртуална нощ за вино и изобразяване и нарисувайте най-хубавите шедьоври за Свети Валентин с тези, които обичате.

Излейте сърцето си на караоке
14 февруари - 10 съвета по какъв начин да отпразнувате
Свети Валентин е освен превъзходен мотив да напомните на околните си за възприятията си, само че и опция да си прекараме добре. И освен на...
Прочети повече
Добрата караоке сесия направи всеки мотив по-забавен и няма по-добър метод да пеете предостатъчно от това да извършите виртуална караоке сесия с приятелите си.

Познайте тази любовна ария

Подобно на „ Назови тази ария “, вие няма да назовавате нищо друго с изключение на най-романтичните балади от годините в тази игра. Създайте сантиментален плейлист и пуснете от пет до 10 секунди от всяка ария и накарайте гостите ви да познаят любовната ария.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР