Севиля победи Атлетико (Мадрид) с 2:1 в късния съботен мач

...
Севиля победи Атлетико (Мадрид) с 2:1 в късния съботен мач
Коментари Харесай

Късен гол на Окампос окрили Севиля и нанесе трета поредна загуба на Атлетико

Севиля победи Атлетико (Мадрид) с 2:1 в късния съботен мач от испанската Ла Лига. Двата отбора предложиха забавен конфликт на " Рамон Санчес Писхуан " в Андалусия.

ТОПСПОРТ наблюдава срещата онлайн:
 Севиля - Атлетико (Мадрид), късен гол на Окампос! онлайн
Севиля - Атлетико (Мадрид), късен гол на Окампос!

Мачът в ефира на MAX Sport 4

Домакините започнаха мощно мача и още в 6-ата минута излязоха напред. Техният водач Иван Ракитич вкара с топовен шут от далечна отдалеченост.

Хърватинът пласира топката в горния десен ъгъл на защитаваната от Ян Облак врата и по този начин не остави късмет на другояче превъзходния пазач.

След попадението гостите се изнервиха и последваха на няколко пъти конфликти сред футболистите. След половин час игра напорът на мадричани даде резултат. Фелипе се извиси след центраране на Лемар от корнер и възвърне равенството.

В 53-ата минута Ракитич бе открит на скорост в наказателното поле и шутира, а топката профуча на сантиметри около вратата.

В 75-ата Фелипе отигра хитро с глава, изстрелът излезе в навън. Пет минути по-късно се откри страховит късмет пред Жоао Феликс! Куня мина двама противници отдясно и комбинира с младока, който искаше топката наскорост в наказателното поле. Тя обаче му пристигна една концепция обратно и трябваше да си я овладее, вместо да я изстреля с едно допиране. Така защитник имаше нужния момент време да протегне самопожертвователно крайник и шутът на Феликс се отби в него - единствено корнер за гостите.

Така се стигна до 88-ата минута, когато топката срещна гредата след изстрел с глава на Дилейни, а по-късно попадна в Лукас Окампос, който с топовен изстрел матира Облак!

В последните секунди Феликс удари горната греда.

Така Севиля събра 37 точки и е на второ място, на пет зад Реал (Мадрид). Шампионите от Атлетико са с 29 пункта на пета позиция, а загубата е трета поредна за тях.
 Снимка 557797
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР