Севиля – Барселона, Рома – Милан и ПСВ Айндховен –

...
Севиля – Барселона, Рома – Милан и ПСВ Айндховен –
Коментари Харесай

Футболни зрелища от Испания, Италия и Нидерландия по MAX Sport

Севиля – Барселона, Рома – Милан и ПСВ Айндховен – Аякс са топ мачовете през събота и неделя по спортните канали MAX Sport

Поредният уикенд, изпълнен с футболни страсти от Испания, Италия и Нидерландия, чака почитателите с програмата на спортните канали. Най-интересно и горещо ще е на Пиренеите, където представителите на Топ 6 във краткотрайното класиране ще изиграят мачовете между тях.

Началото ще бъде обещано още в събота следобяд с топ дуела от XXV кръг сред Севиля и Барселона. Двата тима са съседи в класирането – надлежно на четвърта и трета позиция, като домакините от Андалусия изостават на две точки от каталунците, само че имат и мач по-малко от тях. В последните три дуела посред им, отборът на Севиля не е позволил загуба като има две равенства в Ла Лига и победа в първия мач за Купата на краля преди две седмици с 2:0 точно на „ Рамон Санчес Писхуан “. Дербито на Ла Лига сред Севиля и Барселона ще се излъчи директно по MAX Sport 4 на 27 февруари от 17:15 часа.

Останалите два кандидата за купата – Атлетико Мадрид и Реал Мадрид, също имат много подли мачове. „ Дюшекчиите “, чиято преднина на върха пред Реал в последните седмици се стопи до едвам 3 точки, гостуват на коравия отбор на Виляреал, който, от своя страна, гони място в евротурнирите с краткотрайната си 6-а позиция в класирането. Мачът е на 28 февруари от 22:00 часа и ще се излъчи директно по MAX Sport 4.

Кръгът ще се затвори в понеделник вечер от 22:00 часа, когато вторият Реал Мадрид посреща на „ Алфредо ди Стефано “ петия във краткотрайното класиране Реал Сосиедад. Двубоят също е директно по MAX Sport 4.

Битката за Скудетото в италианската Серия А също е непредвидима и доста забавна. Хегемонът Ювентус би трябвало да гони наложителни три точки при визитата си на Верона в събота от 21:45 часа, с цел да не допусне още по-голямо закъснение от миланските грандове, окупирали върха. Лидерът Интер има привидно най-лесната задача да вземе поредна победа при семейството си против Дженоа в неделя от 16:00 часа, до момента в който гвоздеят на XXIV кръг на Апенините е в неделя от 21:45 ч. и опълчва четвъртия Рома против втория Милан. Трите мача на любимците за купата в Серия А ще се излъчат директно по MAX Sport 3.

Неделният ден по MAX Sport 2 пък ще е отдаден на два страхотни конфликта сред представители на Топ 4 в класирането на нидерландската Ередивизи. От 15:30 часа е мегадербито сред водачите в класирането ПСВ Айндховен и Аякс, а малко по-късно – от 17:15 часа, АЗ Алкмаар и Фейенорд излизат в пряк конфликт за третата позиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР