Севилия победи безапелационно Реал Мадрид с 3:0 в среща от

...
Севилия победи безапелационно Реал Мадрид с 3:0 в среща от
Коментари Харесай

"Севиля" разнищи "Реал" и остави "Барса" на върха

" Севилия " победи безапелационно " Реал " Мадрид с 3:0 в среща от 6-ия кръг на Примера дивисион и не разреши на " Кралския клуб " да оглави еднолично класирането в Испания.

Трите безответни гола за домакините паднаха през първото полувреме, а до края на мача футболистите на Хулиен Лопетеги по този начин и не откриха отговор на попаденията.

Андре Силва се разписа още в 17-ата минута след подаване на Хесус Навас.

4 минути по-късно резултатът бе 2:0, а Силва още веднъж попадна в прегръдките на съотборниците си. Тибо Куртоа избави вратата си от мощен шут на Навас, само че по-късно топката попадна в съотборника му и той не сбърка.

Снимка: Reuters

В 36-ата минута Франко Васкес също стреля по посока на врата на " Реал ", само че нацели гредата.

И въпреки всичко в 39-ата минута резултатът стана 3:0. Уасим бен Йедер вкара след центриране от корнер, при което футболистите на " Реал " не се ориентираха добре.

Второто полувреме предстоящо бе извършено под натиска на " Реал ". В 53-ата минута Лука Модирч даже прати топката във вратата на противника. След интервенция на системата за видеоповторения попадението бе анулирано поради засада.
Последният в шампионата би " Барса " за 1 минута "Леганес " победи с 2:1 в среща от Ла Лига
Така " Реал " не съумя да се възползва от неверната стъпка на " Барселона " против " Леганес " и остава втори с 13 точки, колкото имат и каталунците, само че по-лоша голова разлика.

" Севиля " пък се изкачи до четвъртата позиция в подреждането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР