Северноатлантическият съвет осъди решително , гласи заявление на НАТО, разпространено

...
Северноатлантическият съвет осъди решително , гласи заявление на НАТО, разпространено
Коментари Харесай

Съветът на НАТО иска спешно и независимо разследване на самолетния инцидент в Минск

Северноатлантическият съвет осъди уверено, гласи заявление на НАТО, публикувано след съвещанието на непрекъснатите представители на страните от алианса.
Съветът осъжда също по този начин, пътувал на борда на самолета, и на, се споделя още в изказването.
В документа се акцентира, че задържането на Протасевич е „ засегнатост за правилата на политическото инакомислие и свободата на медиите ”.
 Тихановская: Европейски Съюз да не се лимитира със наказания против Минск Тихановская: Европейски Съюз да не се лимитира със наказания против Минск
Бившият претендент за президент на Беларус Светлана Тихановская взе участие във видеоконференция на комисията по външни работи на Европейския...
„ Беларус би трябвало неотложно и абсолютно да освободи господин Протасевич и госпожа Сапега. Съюзниците на НАТО приканват Беларус да почита главните права и свободи на индивида и да съблюдава учредения на правила интернационален ред ”, написа в декларацията.
Северноатлантическият съвет поддържа провеждането на незабавно без значение следствие на случая с спешното кацане на самолета на Ryanair в Минск.
„ Ние поддържаме апелите за бързо и без значение следствие, в това число от страна на Международната организация за гражданска авиация ”, се споделя още в текста.
Съветът на НАТО поддържа също по този начин признатите от съдружниците ограничения по отношение на този случай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР