Северна Корея отрече днес да е предоставила оръжия та палестинската

...
Северна Корея отрече днес да е предоставила оръжия та палестинската
Коментари Харесай

Северна Корея отрече да е предоставила оръжия на Хамас

Северна Корея отхвърли през днешния ден да е предоставила оръжия та палестинската формация " Хамас " при нападението против Израел, като съобщи, че появилите се в някои медии известия по този мотив са опит на Вашингтон да отклони виновността за спора от себе си към трета страна, съобщи Ройтерс.

Тази седмица " Радио Свободна Азия " съобщи, базирайки се на военни специалисти, че бойците на " Хамас " може да употребяват севернокорейски оръжия и заяви, че фрагменти на палестински бойци демонстрират нещо, изглеждащо като ракетна установка, за която се допуска, че е севернокорейска.

Севернокорейската организация КЦТА назова " безпочвени и лъжливи клюки " известията, че " севернокорейски оръжия " наподобява са били употребявани за нападението против Израел ", написа Българска телеграфна агенция.

" Това не е нищо друго с изключение на опит да се трансферира виновността за рецесията в Близкия Изток, породена от тяхната неправилна хегемонистична политика, върху трета страна и по този метод да се избегнат интернационалните рецензии, ориентирани към империята на злото ", добавя КЦТА.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР