Северна Корея няма да прекрати ядрената си програма, докато не

...
Северна Корея няма да прекрати ядрената си програма, докато не
Коментари Харесай

Доналд Тръмп направи поредното си остро изказване по адрес на Пхенян

Северна Корея няма да приключи нуклеарната си стратегия, до момента в който не " изравни " военната си мощност с тази на Съединените щати. Това заяви държавната осведомителна организация на Пхенян, часове откакто севернокорейският водач Ким Чен Ун издаде заповед за следващо изстрелване на балистична ракета.

 © Българска телеграфна агенция
Ракетата със междинен обхват прелетя над Япония и падна в Тихия океан. Международната общественост още веднъж осъди провокацията.

Президентът на Южна Корея съобщи, че в дадената обстановка разговорът със севернокорейския водач е неосъществим. Междувременно Китай предизвести Съединените щати да се въздържат от закани към Северна Корея, а да работят за намиране на метод спорът на бъде сподавен.

Американският президент Доналд Тръмп обаче направи следващото си остро изявление по адрес на Пхенян.
Доналд Тръмп, президент на Съединените щати: Съединените щати и нашите съдружници в никакъв случай няма да се поддадат на закани. Ще предпазваме нашите жители от всеки, който си разреши да ни заплаши. Това включва и режима на Северна Корея, която за следващ път сподели, че съставлява опасност както за своите съседи, по този начин и за целия свят.  Северна Корея: Няма да прекратим нуклеарната си стратегия Северна Корея: Няма да прекратим нуклеарната си стратегия
Северна Корея няма да приключи нуклеарната си стратегия, до момента в който не "изравни " военната си мощност с тази на Съединените щати. Това заяви държавната информацио...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР