Северна Корея а започнала демонтажа на някои от съоръженията на

...
Северна Корея а започнала демонтажа на някои от съоръженията на
Коментари Харесай

Северна Корея започнала да демонтира ракетен обект

Северна Корея а почнала демонтажа на някои от оборудванията на главната си стартова площадка за изстрелване на спътници, която се счита, че е полигон за тестване на междуконтинентални балистични ракети, настояват специалисти, анализирали неотдавнашни сателитни фотоси, съобщи Агенция Франс Прес.

Ако бъде доказан, анализът на основаната в Съединени американски щати и уважавана група „ 38 Север “ може да е сигнал за стъпка напред към извършване на задължения, поети на срещата предишния месец сред севернокорейския водач Ким Чен-ун и US президента Доналд Тръмп.

След нея Тръмп разгласи, че севернокорейската нуклеарна опасност на процедура е отстранена, само че по-късно US медии твърдяха, че в частни диалози президентът бил ядосан от неналичието на прогрес по въпроса с денуклеаризацията.

Публично обаче Тръмп остана непреклонен и анализът на „ 38 Север “ съответства с думи на Тръмп, че е „ доста удовлетворен “ по какъв начин напредват диалозите с Пхенян.

„ 38 Север “ разгласи на уеб страницата си, че фотосите демонстрират, че Северна Корея почнала ремонт на постройка и стоянка за тест на ракетни мотори на течно гориво в Западния изпитателен полигон Сохе.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР