Северна и Западна Европа ще бъдат обхванати от изключително студент

...
Северна и Западна Европа ще бъдат обхванати от изключително студент
Коментари Харесай

Студ и сняг сковават Западна и Северна Европа до понеделник

Северна и Западна Европа ще бъдат обхванати от извънредно студент фронт, който с изключение на ниски температури ще донесе със себе си и превалявания от сняг, оповестява „ Евронюз “. Очаква се на някои места живакът в термометрите да падне до минус 12 градуса по Целзий.
Мразовитото време, което ще продължи до понеделник, ще обхване Португалия, Испания, Франция, Ирландия, Англия, Белгия, Люксембург и Скандинавието. Въпреки предстоящите минусови температури обаче времето в Европа е много по-меко по отношение на арктическите студове в Съединени американски щати, които взеха 21 жертви през миналата седмица.
Синоптиците предвиждат, че през идващите три дни температурите в елементи от Норвегия и Финландия ще паднат до сред минус 17 и минус 21 градуса. В Шотландия живакът в термометрите също ще падне в зоната на двуцифрените минусови температури, до момента в който в Испания температурата ще е към минус 4 градуса.
Британското метеорологично бюро издаде жълт код за заплаха от сняг и поледици. В прилежаща Франция се чакат значителни снеговалежи в регионите с над 700 метра надморска височина. Най-голямо количество сняг ще падне над Алпите и Пиринеите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР