Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма

...
Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма
Коментари Харесай

Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева

Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък показа, че няма драма, тъй като той в никакъв случай не е твърдял, че детето е негово

Нямал съм никакви подозрения от самото начало, че аз съм бащата на дребното дете на Габриела Пеева. Отдъхнах си, че най-сетне. Това сподели Велико Минков в „ Тази случай “ по бТВ, откакто водещата Мария Цънцарова огласи в ефир щастливата за него вест, че ДНК разбор удостоверява, че точно той е бащата. Адвокатът му Пламен Борисов пък разяснява, че няма по какъв начин Габриела Пеева, която дружно с майка си е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев, да бъде оставена да види децата си, защото това крие риск за сигурността им.

Изследването потвърждава с решителност, че точно някогашният народен представител е биологичния татко, съобщи водещата.  

„ Тази седмица пък съдът пусна под домакински арест Габриела, а сега двете й деца се отглеждат от фамилията на жертвата. Предстои правосъдната борба за родителските права “, добави тя.  

„ Вярвахме, че той е биологичния татко, само че оставаше 1% подозрение. Щеше да е скандал, в случай че резултатът беше някакъв различен. Не ми се мисли какво щяхме да вършим “, показа юрист Борисов.

„ Неговата идея (б.а. на Велико Минков) е права и в този момент въпросът е какво прави страната и обществото. Защо този резултат излиза съвсем година, откакто той е почнал всички нужни процедури, с цел да влезе в бащинските и функционалности и да е татко на тогава към момента неродено дете, а чак в този момент стигаме до ДНК експертиза “, добави той.

„ При други мои каузи, при които няма ликвидиране, липсва процедура, по която да бъде задължено едно лице да даде ДНК проба “, съобщи юристът.  

„ Ако не беше убийството на Пейо, можеше реализирането на ДНС теста да се проточи с още доста месеци. От към месец насам виждам детето си и съм спокоен за това по какъв начин се отглежда от родителите на Пейо и от неговата сестра “, показа пък Минков, а юристът му добави, че някогашният народен представител вижда своето дете поради положителните си връзки с околните на жертвата. 

„ Ако не бяхме в положителни връзки, не виждам по какъв начин страната щеше да ми помогне да го виждам. Детето пораства прелестно – пее си, само че майка му твърдеше, че имал проблеми с ларинкса, бил недорасъл. Няма такива индикации. Детето е с по-добри растеж и тегло за възрастта и. Много добре е обгрижвано в спокойна среда “, съобщи младият мъж. 

„ Как Габриела да вижда децата си, като хората, на които са поверени, са родители на жертвата? Не ми е известно да има контакт с тях, а и не си го представям по какъв начин ще стане “, разяснява юристът му. 

„ Когато трябваше да разчитаме на обществените чиновници, с цел да вижда Велико Минков детето си, а не на добротата на хората, които гледат детето му, това не се случи “, добави той.

„ За мен е учудващо, че съдът, който е гледал мярката за неотклонение на Габриела Пеева, е постановил тя да е под домакински арест въз основата на такива претекстове без да се интересува по какъв начин това се отразява на сигурността на детето и дали въобще това е допустимо “, съобщи Пламен Борисов. 

„ Кой може да каже, че в случай че детето и майката се видят, то няма да е изложено на заплаха? Обвинената в ликвидиране жена употребява децата си, с цел да си обезпечи по-добра мярка за неотклонение, само че те са поверени родителите на жертвата “, добави той. 

Сестрата на убития Пейо Пеев Милена Йорданова пък показа, че няма контакти с Габриела от шест години. 

„ Преди седем години тя се срещна с брат ми. Всички я приехме. Тя доста бързо забременя, след което той й предложи брак. Тя одобри, само че сподели, че ще се подписа след раждането, защото не се усеща добре. Преди появяването на бял свят на детето обаче тя се укри. Той нямаше никаква връзка с нея. Отне му месеци да успее да припознае детето. Имаме документи за това по какъв начин се е крила – писма до институциите и така нататък “, добави тя. 

„ Тази ДНС експертиза за нас нищо не трансформира, тъй като брат ми в никакъв случай не е твърдял, че детето е негово. Той сподели, че с цел да вижда своето и с цел да са дружно братчетата, е подготвен да го гледа “, сподели още младата дама.  
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР