Сензацията е факт, Ергенът се оказа... Наум Никой не очакваше

...
Сензацията е факт, Ергенът се оказа... Наум Никой не очакваше
Коментари Харесай

Обрат в Ергенът! Всички са шокирани от решението на Алек

Сензацията е реалност, Ергенът се оказа... Наум

Никой не очакваше подобен поврат на финала на най-романтичното риалити " Ергенът ". Магдалена и Надежда не можеха да повярват какво им се случва и за какво Алек е взел такова решение. 

Облечени в красиви вечерни рокли, те бяха в очакване на Алек, само че... В този миг двете дами видяха, че към тях се задава Наум, а не Алек. Ергенът не пристигна! 

Вместо да се появи персонално и да показа своя избор, да даде роза или пръстен на една от тях, Алек остави девойките сами. И двете останаха в неразбиране и не разбираха какво се случва.

" Бих желал да ви обясня обстановката, само че това може да го направи единствено индивидът, който е решил такава да е развръзката. Последвайте ме ", поде той и ги води пред екран, на който ергенът е записал посланието си. Вместо пояснения лице в лице за взетото решение, Алек им изпрати видеопослание. Това, което чуха, остави девойките без думи. 

На всяка от тях Алек показа какъв брой специфична е за него и какъв брой я харесва. Разказа за мощните страсти, които изпитва и показа спомените си. Той пожела да се обърне индивудуално към всяка от тях. А заключителните му думи бяха още по-силни и свързани с реакциите, които ще предизвика неговият избор.

" Здравейте, красиви, невероятни дами. Искам да знаете, че сте съвършени, само че аз не съм. 

Маги, теб мога да опиша единствено с една дума - класа. Всяко едно появяване, взор и наличие, стопират дъха ми. Не познавам друга жена като теб. Не жена, а бижу. Ти си толкоз самоуверена, а дружно с това толкоз чувствена, само че и бойна, ранима и по детски чиста. Обожавам метода, по който ме гледаш. Аз, когато съм до теб, се усещам пълностоен. Ти си тази, която предизвика мъжката ми мощ, както никоя друга до момента. До теб се усещам повече мъж, в сравнение с в миналото бих могъл да си показва. 

Всеки момент с теб ми е скъп. С теб има единствено тук и в този момент. Говорихме си за това какви бихме могли да бъдем, само че в съзнанието ми са се запечатали единствено обстановките от сегашното, без обещания за бъдещето. От мига, в който те видях, разбрах, че не бих трансформирал нищо в теб. 

Надежда, ти заслужаваш името си повече от всичко. Ти си празник, делник, разтуха, фойерверки, кей, премеждие, успокоение и забавление в едно. Това са качествата, които ме изумяват в теб. Ти си момичето от онази ария, в която няма толкоз висока планина, нито толкоз дълбока река, нито котловина, толкоз необятна, че да спре природата ти. Ти си цялата обич, която някой заслужава. Възхитителна си. 

И в този момент идва сложното. Сигурно се чудите за какво не съм до вас. Не ме интересува какво ще си помислят хората. Нямам и не съм пристигнал с упования. Не чакам схващане даже от вас, тъй като аз самият не се разбирам последните няколко седмици. 

Не ми дреме въобще, че могат да ме одобряват за страхливец. Мисълта да застана пред всяка вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Когато ме поканиха да вземам участие, се пошегувах какво ще стане в случай че се влюбя допълнително от едно момиче. Но в този момент не ми е смешно. 

Вярвам, не, уверен съм, че в този миг не мога да взема решение. Вярвам, не, уверен съм, че каквото и да реша, ще е по едно и също време вярно и неверно. 

Защото огромният въпрос е дали един мъж може да бъде влюбен в две дами по едно и също време и отговорът съгласно мен е " не ". Любовта не мисля, че работи по този начин.

Имаше възможност да се разделя с една от вас, с цел да ми е по-лесно, само че не събрах кураж. Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно.

Моля ви да ми простите. Каквото е писано, ще стане " , съобщи Алек. 

Двете не спираха да се оглеждат, очаквайки това да се окаже една грозна смешка и Алек да изскочи от някъде. Те реагираха на записа по радикално друг метод.

" Сигурна съм, че ще пристигна! Познавам го - не може да не пристигна! Човекът, който аз познавам, ще се изправи пред мен и ще каже - да, ти си моят избор, или не, не си моят избор. "

Надежда беше по-крайна в страстите си. Тя призна, че преподичта да е сама, до момента в който срещне точния човек. Сподели и че се усеща излъгана. 

" Не желая мъж страхливец! Аз не съм страхлива. Не ме е боязън да обичам! Голям простак! "

От продукцията увериха Надежда и Магдалена, че това е изборът на Алек, колкото и безумно да им наподобява. Надежда не сдържа сълзите си. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР