Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова се възстановява

...
Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова се възстановява
Коментари Харесай

Сестрата на Бойко вече чете вестници и гледа TV

Сестрата на премиера Бойко Борисов доктор Красимира Иванова се възвръща добре, чете вестници и гледа телевизия, заяви началникът на ВМА ген. Стоян Тонев пред " 24часа ".

Работела даже на компютър. "Контролният ядрено-магнитен резонанс сподели, че всичко е добре ", посочи Тонев. Днес към този момент тя ще бъде изведена от реанимацията и ще бъде преместена в Клиниката по неврохирургия.

Д-р Иванова подвига незабавно телефона си. Гласът й звучи умерено. Определя положението си с две думи: "Горе-долу ". Не крие, че се усеща изтощена. Споделя, че храни вяра скоро да се върне при своите дребни пациенти. Звучи оптимистично, въпреки да споделя: "Всички сме под Бога... " И приема с примирие обстоятелството, че доста постоянно тъкмо лекарите се оказват с диагноза в последния миг... Както се случи и с нея.

"Премиерът получава всяка заран есемес за положението й, а следобяд я посещава персонално ", изясни Тонев.

Д-р Красимира Иванова претърпя незабавна интервенция на израстък на мозъка в четвъртък. Става дума за незлокачествен менингиом, който е от няколко години, само че до момента не е създавал проблеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР